Thank You Farmer True Water Deep Emulsion 130ml

Thank You Farmer True Water Deep Emulsion 130ml

8809454980058
In Stock
€25.20
Tax included

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Thank You Farmer είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 130ml

Υφή: Lotion

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί απορροφάται εύκολα και έχει ωραίο άρωμα.

Description

Το νέο πλούσιο Ενυδατικό Γαλάκτωμα Θρέψης της εταιρίας Thank You Farmer προστατεύει και ενισχύει την ενυδάτωση της επιδερμίδας. 

Χαρακτηριστικά:

Περιέχει  Squalane ένα ελαιώδες υγρό και ένα από τα πιο σημαντικά λιπίδια (lipids) που παράγονται στα ανθρώπινα κύτταρα και τους ιστούς. Λειτουργεί ως φυσικός ενυδατικός παράγοντας και ως "προμηθευτής" οξυγόνου της ανθρώπινης επιδερμίδας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα διατηρεί την ισορροπία της λιπαρότητας-υγρασίας, να μαλακώνει και να λειάνει την επιδερμίδα.

περιέχει ασιατικά εκχυλίσματα, κεραμίδια 3(ceramides), υαλουρονικό οξύ και εκχυλίσματα σύκου για να ενισχύσουν το φράγμα υγρασίας του δέρματος και για να καταπραΰνουν την επιδερμίδα.

Μεταξένια υφή για πλούσια ενυδάτωση χωρίς κολλώδεις ουσίες που διεισδύει γρήγορα

Χρήση: 

Eφαρμόστε επαρκή ποσότητα με απαλές κινήσεις από το κέντρο του προσώπου και προς τα έξω.

Για όλους τους τύπους επιδερμίδας

Product Details

3 Items

Reviews (0)

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

We use Cookies to ensure the best browsing at www.theonlinepharmacy.gr. If you continue to navigate, you will be deemed to accept our policy.