Medisei Panthenol Extra Glow Spa

Medisei Panthenol Extra Glow Spa

0009009485639
In Stock
€19.84
Tax included

Το σετ περιέχει: Femme 3 In 1 Cleanser Face, Body & Hair 200ml, Extra Dry Oil 100ml & Body Sugar Scrub Gel 200ml.

Description

Promo Glow Spa Ολοκληρωμένη Φροντίδα Σώματος-Dry Oil Ξηρό Ενυδατικό Λάδι 100ml & Femme 3 in 1 Cleanser

1.Dry Oil Ξηρό Ενυδατικό Λάδι 100ml

Ένας μοναδικός συνδυασμός 6 πολύτιμων ελαίων ( Olive, Argan, Jojoba, Avocado, Aloe Vera,Apricot) και φυτικής βιταμίνης Ε για θρέψη και ενυδάτωση σε πρόσωπο, σώμα & μαλλιά.

Προστατεύει και ενυδατώνει τα μαλλιά, αφήνοντας τα απαλά, λαμπερά και ευκολοχτένιστα. Όταν χρησιμοποιείται στην επιδερμίδα, τη θρέφει, λειαίνει τα σημάδια γήρανσης και χαρίζει μεταξένια, βελούδινη υφή. Δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας ενώ έχει εκπληκτικό άρωμα.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ. ΧΩΡΙΣ PARABENS

2.Panthenol Extra Femme 3 in 1 Cleanser 200ml

Το γυναικείο Panthenol Extra Femme 3in 1 Cleanser, καθαρίζει αποτελεσματικά πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Τονώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα προσφέροντας αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Αιθέριο άρωμα ανατολής και νότες από βανίλια, περγαμόντο και κεδρόξυλο. Κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών και επιδερμίδας. Ιδανικό για καθημερινή χρήση

3.Body Sugar Scrub Gel 200ml

Απολέπιση σώματος με κρυστάλλους ζάχαρης που τρίβουν το δέρμα απαλά και απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα, καθαρίζει από ρύπους και υπερβολικό σμήγμα. Στη συνέχεια οι κρύσταλλοι υγροποιούνται (λιώνουν), το απολεπιστικό ζελέ μεταμορφώνεται σε καθαριστικό υγρό και αφού ξεπλυθεί αφήνει ένα απαλό και λαμπερό δέρμα προσφέροντας αίσθηση ενυδάτωσης. Καθαρίζει, Τονώνει, Aποτοξινώνει. Αίσθηση φρεσκάδας, τόνωσης, αναζωογόνησης. Περιέχει Γλυκερίνη, Πανθενόλη, Αλλαντοΐνη, Bιταμίνη E και έλαιο αμυγδάλου. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από το σώμα με αποτέλεσμα να είναι πιο λαμπερό. Καθαρίζει το δέρμα και βοηθάει στην καλύτερη ενυδάτωσή του, αφού μετά την απολέπιση είναι έτοιμο να δεχθεί όποια ενυδατική κρέμα και να την απορροφήσει σε μεγαλύτερο ποσοστό. Βοηθάει πολύ στην αποτρίχωση και το ξύρισμα. Οι κόκκοι του scrub βοηθούν στο να γίνει πιο εύκολη η διαδικασία.

Δερματολογικά ελεγμένο, parabens free.

Product Details

3 Items

Reviews (0)

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

We use Cookies to ensure the best browsing at www.theonlinepharmacy.gr. If you continue to navigate, you will be deemed to accept our policy.