Medisei Extra Stars Μπεζ 100ml

Medisei Extra Stars Μπεζ 100ml

5200312243552
In Stock
€14.41
Tax included

Σετ βρεφικής περιποίησης με 3 προϊόντα και δώρο ένα παιδικό φωτιστικό αστέρι.

Description

Medisei – Panthenol Extra Stars & Babies Baby Shower & Shampoo 300ml & Body Milk 125ml & Nappy Cream 100ml Δώρο Φωτιστικό Αστέρι Μπεζ

Baby 2in1 Shampoo & Bath 

Το 2 σε 1 Σαμπουάν και Αφρόλουτρο από τη σειρά Baby της Panthenol extra είναι ειδικά σχεδιασμένο για τον καθαρισμό των μαλλιών και του σώματος μωρών και παιδιών.

Καθαρίζει απαλά χωρίς να ερεθίζει και αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο, μαλακό και ελαστικό.

Τα αυστηρά επιλεγμένα καθαριστικά συστατικά του συνδυασμένα με πανθενόλη, χαμομήλι και βρόμη του προσδίδουν άριστες καταπραϋντικές και αντιερεθιστικές ιδιότητες, αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη και αντιαλλεργική δράση και μείωση της φαγούρας, ενώ καθαρίζει και θρέφει σε βάθος αφήνοντας ένα δέρμα λείο και απαλό σαν μετάξι                                       

Δεν προκαλεί δάκρυα – Oφθαλμολογικά ελεγμένο - Δερματολογικά ελεγμένο, parabens free - Χωρίς σαπούνι, αλκάλια, χρώματα ή αλλεργιογόνα

Κατάλληλο για καθημερινή χρήση

Xρήση: Απλώστε σε βρεγμένο δέρμα και μαλλιά, μικρή ποσότητα και καθαρίστε απαλά. Ξεπλύνετε καλά.

Συσκευασία 300ml 

Baby Body Milk 

Aπαλό ενυδατικό γαλάκτωμα από τη σειρά Baby της Panthenol extra ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα. 

Ενυδατώνει σε βάθος και αφήνει την επιδερμίδα ιδιαίτερα απαλή. Χάρη στην περιεκτικότητά του σε Πανθενόλη, Χαμομήλι και Καλέντουλα ενισχύει την ανάπλαση της επιδερμίδας καταπραΰνει τις ευερέθιστες επιδερμίδες και  προάγει τη παραγωγή κολλαγόνου. Το Βούτυρο Καριτέ ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα σε βάθος, ενώ ο Ηλίανθος θρέφει το δέρμα και αποκαθιστά τη λειτουργία του προστατευτικού φραγμού έναντι των βλαβερών εξωτερικών παραγόντων. Χάρη στις μαλακτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του, καταπραΰνει γρήγορα το αίσθημα ερεθισμού και αποκαθιστά τις πολύ ξηρές επιδερμίδες.                              

Χρήση: Εφαρμόστε σε καθαρό και στεγνό δέρμα με κυκλικές απαλές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.    

Δερματολογικά ελεγμένο, parabens free Κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα 



Συσκευασία:125ml

Baby Nappy Cream 

Κρέμα για Αλλαγή Πάνας  Αδιάβροχη προστατευτική κρέμα για την αλλαγή της πάνας από τη σειρά Baby της Panthenol extra.

Η προηγμένη της φόρμουλα έχει τριπλή δράση: 

Ανακουφίζει Ενυδατώνει Προστατεύει.   Περιέχει  Γλυκόριζα, Χαμομήλι και  Καλέντουλα για αντιερεθιστική δράση και άμεση ανακούφιση από την ερυθρότητα.

Η Αλλαντοΐνη και η Προβιταμίνη Β5 ενυδατώνουν και περιορίζουν την απώλεια υγρασίας στη μηρογεννητική περιοχή, ενώ το Οξείδιο του Ψευδαργύρου (10%) δημιουργεί ένα αδιάβροχο φιλμ με αντιμικροβιακές ιδιότητες που κρατά την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα ασφαλή από τους εξωτερικού παράγοντες.  Ανακουφίζει με μία μόνο εφαρμογή και αρκεί ένα πολύ λεπτό στρώμα κρέμας.

Xρήση: απλώστε ένα λεπτό στρώμα κρέμας σε καθαρό και στεγνό δέρμα σε κάθε αλλαγή της πάνας. Δερματολογικά ελεγμένο, parabens free

Συσκευασία 100 ml

Δώρο Φωτιστικό Αστέρι Μπεζ

Product Details

3 Items

Reviews (0)

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

We use Cookies to ensure the best browsing at www.theonlinepharmacy.gr. If you continue to navigate, you will be deemed to accept our policy.