Bodyfarm Donkey Hair Shampoo 250ml

Bodyfarm Donkey Hair Shampoo 250ml

5204702020051
Last items in stock
€6.32
Tax included

Bodyfarm Donkey Milk Hair Shampoo ενυδατικό σαμπουάν μαλλιών με γάλα γαϊδούρας 250ml

Description

Σαμπουάν εμπνευσμένο από τις μοναδικές θρεπτικές, ενυδατικές και αναπλαστικές ιδιότητες που περιέχει το γάλα γαϊδούρας.

H φροντίδα με  προϊόντα από γάλα γαϊδούρας είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για άτομα με αλλεργίες ή ευαίσθητο και εύθραυστο δέρμα. Αναγνωρισμένο για τις εξαιρετικές αρετές του, πλούσιο σε φυσικά θρεπτικά συστατικά, υψηλά επίπεδα φωσφολιπιδίων πρωτεϊνης και ceramides, βιταμίνες Α, Β , C και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, το γάλα γαϊδούρας είναι ένα φυσικό συστατικό που προωθεί με εξαιρετικά αποτελέσματα την αναζωογόνηση και αναδιάρθρωση του δέρματος.

Παραδοσιακά γνωστό για τις εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες του, το γάλα γαϊδούρας είναι ένας φυσικός παράγοντας σύσφιξης, αναζωογόνησης και αναγέννησης της επιδερμίδας. 

Η ειδικά μελετημένη σύνθεση του ενισχυμένη με βιολογική αλόη, λάδι ελιάς και ιπποφαές προστατεύουν την τρίχα, προσφέροντας λάμψη και ζωντάνια στα μαλλιά.

Ιδανικό για μαλλιά ταλαιπωρημένα από προϊόντα styling, μετά από πολύωρη έκθεση στον ήλιο ή βαμμένα. Κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

Product Details

1 Item

Reviews (0)

No reviews

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist
Product added to compare.

We use Cookies to ensure the best browsing at www.theonlinepharmacy.gr. If you continue to navigate, you will be deemed to accept our policy.