Nutrinous Γλυκοζαμίνη, Χονδροϊτίνη,MSM &...

Nutrinous Γλυκοζαμίνη, Χονδροϊτίνη,MSM & Κολλαγόνο Συμπλήρωμα για την Υγεία των Αρθρώσεων 30 ταμπλέτες

5200130790467
Η παράδοση τους μπορεί να πραγματοποιηθεί από 5 έως και 30 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την διαθεσιμότητα από τον προμηθευτή / εταιρία.
8,40 €
με ΦΠΑ

Περιγραφή

Nutrinous Helping Ligaments, Joint Tissues & Bone Cartiage Food Supplement (Glucosamine, Chondroitin, MSM & Collagen) 30tabs Το συμπλήρωμα διατροφής Helping Ligaments, Joint Tissues & Bone Cartiage της Nutrinous αποτελείται από φόρμουλα συστατικών όπως η γλυκοζαμίνη, η χονδροϊτίνη, μαζί με MSM και κολλαγόνο, σε ένα προϊόν κατάλληλο για την υποστήριξη της φυσιολογικής λειτουργίας των αρθρώσεων, των συνδέσμων και τους χόνδροων των οστών. Ιδιότητες: Συμπλήρωμα διατροφής για τις αρθρώσεις, τους συνδέσμους και τους χόνδρους των οστών Φόρμουλα γλυκοζαμίνης (glucosamine), χονδροϊτίνης (chondroitin), MSM και κολλαγόνου (collagen). Υποστήριξη της φυσιολογικής λειτουργίας των αρθρώσεων, των συνδέσμων και τους χόνδροων των οστών. Κατάλληλο και για χορτοφάγους (vegans) ή vegans (αυστηρά χορτοφάγους).

Λεπτομέρειες προϊόντος

Reviews (0)

No reviews

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.theonlinepharmacy.gr.  Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.