• Για παραγγελίες από 39 € και άνω, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.
  • Η χρέωση για παραγγελίες κάτω των 39 ευρώ είναι 3,5 ευρώ

Η υπηρεσία αντικαταβολής χρεώνεται επιπλέον 1,50€ ευρώ σε όλες τις αποστολές

ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟΣΤΈΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ACS

Το κόστος αποστολής προϊόντων σε περιοχές που θεωρούνται δυσπρόσιτες υπολογίζεται βάσει του τιμοκαταλόγου της μεταφορικής εταιρείας και προηγείται συνεννόηση με τον πελάτη.

Για παραγγελίες άνω των 2.5 κιλών η χρέωση διαμορφώνεται στο εξής: 1€ ανά επιπλέον κιλό.

Τα προϊόντα με την ένδειξη «Προϊόν Ψυγείου» δεν αποστέλλονται εκτός του Νομού Σερρών για τη δική σας ασφάλεια και προστασία.

Για ογκώδεις παραγγελίες προηγείται συνεννόηση με το info@theonlinepharmacy.gr διότι τα έξοδα αποστολής διαφοροποιούνται.

Προς το παρόν είναι δυνατή η αποστολή των προϊόντων εκτός Ελλάδος .

Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας σας Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η παραγγελία σας έχει πάρει το δρόμο της.

Σας παρέχεται η δυνατότητα να επιλέξετε αν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας θα είναι απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Δ/νση Έδρας και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Product added to wishlist
Product added to compare.

We use Cookies to ensure the best browsing at www.theonlinepharmacy.gr. If you continue to navigate, you will be deemed to accept our policy.