Pharmalead Echinacea με Βιταμίνη C & Ψευδάργυρο...

Pharmalead Echinacea με Βιταμίνη C & Ψευδάργυρο Συμπλήρωμα για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού 20 αναβράζοντα δισκία Λεμόνι

5205352011925
Άμεσα διαθέσιμο
€7.29
Tax included

Description

VITORGAN Pharmalead Εχινάκεια με Βιταμίνη C 1000mg & Ψευδάργυρο Η εχινάκεια είναι παραδοσιακό φαρμακευτικό βότανο που συνδέεται άμεσα με την αντιμετώπιση του κοινού κρυολογήματος. Είναι ένα φυσικό προϊόν που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα χωρίς παρενέργειες. Επιπλέον, έχει αξιοσημείωτη αντιβιοτική, αντιβακτηριδιακή και αντιφλεγμονώδη δράση. Η βιταμίνη C είναι πολύτιμη για την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού σε περιόδους κρυολογήματος. Ο ψευδάργυρος είναι απαραίτητος στην δημιουργία των Τ-λεμφοκυττάρων, των λευκών κυττάρων του σώματος που επιτίθενται στους ιούς και τα παθογόνα βακτήρια, βοηθώντας στην καταπολέμηση των λοιμώξεων. Περιέχει γλυκαντικές ουσίες. Χωρίς συντηρητικά. Σημαντικά Οφέλη √ Συντελεί στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος √ Μειώνει το αίσθημα κόπωσης και κούρασης √ Συμβάλλει στην ενίσχυση της φυσικής άμυνας του οργανισμού Γνωρίζατε ότι; H εχινάκεια λαμβάνεται στο 90% των περιπτώσεων για να περιοριστούν τα συμπτώματα (φαρυγγίτιδα, βήχας, πυρετός) και η διάρκεια του κρυολογήματος. Tο γένος της αποτελείται από 9 είδη, από τα οποία μόνο τρία χρησιμοποιούνται για φαρμακευτικούς σκοπούς. Αν και πήρε το όνομά της από την ελληνική λέξη «εχινός», εξαιτίας των αγκαθιών που έχει στα άνθη της, πρόκειται για φυτό των Iνδιάνων. Συστατικά Ενεργά συστατικά ανά δισκίο/ Active ingredients per tablet: Echinacea extract 100mg, vitamin C (ascorbic acid) 135mg (125% Σ.Η.Π.*), zinc 9.5mg (95% Σ.Η.Π.*), *Σ.Η.Π.: Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη / Recommended Daily Amount Οδηγίες χρήσης 1 δισκίο ημερησίως σε 1 ποτήρι νερό 200ml. Προειδοποιήσεις: Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Υπερβολική κατανάλωση μπορεί να προκαλέσει υπακτική δράση. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευθείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά, σε δροσερό και χωρίς υγρασία περιβάλλον.

Product Details

4 Items

Reviews (0)

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

We use Cookies to ensure the best browsing at www.theonlinepharmacy.gr. If you continue to navigate, you will be deemed to accept our policy.