John Noa Liposomal Nootropic Plus Συμπλήρωμα...

John Noa Liposomal Nootropic Plus Συμπλήρωμα για την Μνήμη 30 φυτικές κάψουλες

5212002710589
Last items in stock
€15.90
Tax included

Description

JOHN NOA Noa Liposomal Nootropic Plus Λιποσωμιακό Αποτελεσματικός συνδυασμός εκχυλισμάτων και DMAE (διμεθυλαμινοαιθανόλη) για την ενίσχυση της εγκεφαλικής λειτουργίας και μνήμης. Με την Λιποσωμιακή Φόρμουλα των John Noa δίνουμε μία προστιθέμενη αξία και τη δυνατότητα στο σώμα να αντικαταστήσει τα κατεστραμμένα φωσφολιπίδια με νέα. Εξασφαλίζουμε έως και οκτώ φορές περισσότερη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα των φυτό χημικών θρεπτικών συστατικών. Ιδιότητες: Ενίσχυση της πνευματικής απόδοσης του ατόμου σε αντίξοες καταστάσεις (π.χ stress, έλλειψη ύπνου, ασθένειες, ηλεκτροσπασμωδικό σοκ) Νευροπροστατευτική δράση (μπορεί να μειώσουν την τοξική επίδραση άλλων ουσιών ή την εγκεφαλική ζημία από τραυματισμό και ασθένιες) Βελτίωση των γνωσιακών ικανοτήτων

Το προϊόν αποτελεί λειτουργικό τρόφιμο και δεν περιέχει κανένα από τα γνωστά αλλεργιογόνα. Συνίσταται να χρησιμοποιείται στο πλαίσιο μιας υγιεινής διατροφής που περιλαμβάνει τακτική κατανάλωση φρούτων και λαχανικών και δεν υποκαθιστά τη συνήθη δίαιτα.

Product Details

1 Item

Reviews (0)

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

We use Cookies to ensure the best browsing at www.theonlinepharmacy.gr. If you continue to navigate, you will be deemed to accept our policy.